امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۱۹ ساعت : ۲۱:۵۱

سرمایه‌گذاری گوگل و سیا در آینده‌ی مونیتورینگ وب

بخش سرمایه‌گذاری سیا و گوگل هر دو از شرکتی حمایت می‌کنند که وب را بصورت فوری مونیتور کرده و از اطلاعات به دست آمده برای پیش‌بینی آینده استفاده می‌کند.

این شرکت که Recorded Future نام دارد، به جست‌وجوی هزاران وب سایت، وبلاگ و اشتراک توییتر می‌پردازد تا به ارتباط میان افراد، سازمان‌ها، اقدامات و وقایع اخیر و آتی پی ببرد.

طبق اسناد ارایه شده از سوی Recorded Future، موتور آنالیتیک این شرکت به فراتر از جست‌وجو پرداخته و لینک‌های رویت نشده بین اسناد مربوط به افراد و رویدادهای مشابه را مورد بررسی قرار می‌دهد.

این ایده برای کشف این است که در هر حادثه چه کسی دخیل بوده، در کجا روی داده و چه زمانی خاتمه می‌یابد. شرکت Recorded Future سپس نموداری را طرح کرده و به‌صورت آنلاین وضعیت هر رویداد را نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش وایرد، سازمان جاسوسی آمریکا به‌طور فزاینده به کاوش اطلاعاتی که به‌صورت عمومی قابل دسترس شده اند اما در برنامه‌های تلویزیونی، مقالات روزنامه، پست‌های وبلاگ، ویدیوهای آنلاین و گزارش‌های رادیویی مشاهده نمی‌شوند، علاقه‌مند شده است.

برای نخستین بار نیست که گوگل با سازمان‌های جاسوسی آمریکا همکاری می‌کند؛ این شرکت مدت‌ها قبل از این برای تامین امنیت شبکه‌های خود از سازمان امنیت ملی آمریکا کمک طلب کرده بود اما به نظر می‌رسد برای نخستین بار است که خبر همکاری وسیع جامعه جاسوسی و گوگل، بدین نحو منتشر می شود.

منبع : مشرق نیوز

۱ دیدگاه

  • ناشناس
    ۱۳۸۹/۱۰/۰۵

    با سلام

    این فصل جدیدی از اقدامات استکبار جهانی را نشان می دهد؛ که گسداخنه افعال ضد انسانی خود را رونمایی می کنند؛
    اما جنگ ۳۳ روز حزب الله لبنان و ۲۲ روز مردم غزه با صهیونیسم نشان داد که هیچ یک از این ابر ابزارهای و تکنولوژی رسانه ای نمی تواند به داد آن ها برسد.

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *