امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۲۶ ساعت : ۰۰:۳۸

میر حسین بخواند!

هوالمحبوب

به مناسبت کلید خوردن پروژه ویژه نامه ۹ دی سایت عصر انتظار (که پیرامون حوادث و وقایع انتخابات دهم و وقایع و حوادث فتنه سال ۸۸ است و ان شاء الله تا یکی دو ماه آینده رونمایی خواهد شد،) تصمیم گرفتم به بررسی بخشی از تغییر موضع گیری میرحسین موسوی در مورد روز قدس و حمایت از مسلمین جهان بپردازم.

همان که فریاد سر می دادند و می دهند نه غزه، نه لبنان جانم فدای ایران

میر حسین موسوی

این قسمتی از نطق نخست وزیر میر حسین موسوی است که در روز قدس سال ۶۵ ایراد شده است:

راهی که امریکا در تلاش برای تحمیل آن به ماست بریدن ما از جهان اسلام است و اینکه ما پی مصالح خودمان در چارچوب مرزهای جغرافیایی خودمان بپردازیم و نسبت به سرنوشت مسلمانان تحت فشار امریکا حساسیت نداشته باشیم اما انقلاب اسلامی اینها را رد می کند.
روز جهانی قدس تذکر به ملت ماست که سرنوشت ما با سرنوشت همه مسلمانان پیوند خورده است و دفاع از ایران بدون انقلاب اسلامی ، دفاع از ایران شاهنشاهی و ایران امریکایی است.
آزادی قدس جزء هویت انقلاب اسلامی ماست ،انقلاب اسلامی بدون این فکر نمی توانست در کشور ما تحقق یابد و در جهان نفوذ یابد از دست دادن این ایده و این شعار مساوی است با از دست رفتن نفوذ انقلاب در داخل و خارج .
وظیفه ما تذکر است ،ما شما را به سرنوشت شاه ،سادات و تمامی خائنینی که دست دوستی به سمت اسرائیل دراز کردندتوجه می دهیم.مسلمانان نمرده اند ،مسلمین دست هر خائنی را که به سوی اسرائیل دراز شود قطع می کند!!!!!

*****

این سخنان فقط قسمت اندکی از نطق میرحسین موسوی در روز قدس سال ۱۳۶۵ است که بازخوانی آن  ،می تواند میزان تغییر  ویا به بیان بهتر، نمایان شدن شخصیت واقعی میرحسین موسوی در سال ۱۳۸۸ را نشان دهد. زمانی که در روز قدس، طرفداران موسوی بار دیگر به دعوت او به خیابان ها آمدند و شعار نه غزه ،نه لبنان،جانم فدای ایران را سر دادند و میر حسین بار دیگر به حمایت از کسانی پرداخت که به گفته ی خود او به طرفداری از ایران شاهنشاهی و ایران امریکایی به خیابان ها آمده بودند.
به راستی که مسلمانان نمرده اند و دست هر خائنی که به سوی اسرائیل دراز شود را قطع خواهند کرد.

موسوی

سبز پوشان ، آیا شود که ببینید و بیاندیشید؟!

۳ دیدگاه

  • سید سبز
    ۱۳۹۰/۱۱/۰۲

    بسمه تعالی
    شما برید گند آقا زاده امام خامنه ای تون رو جمع کنید که با اختلاس چند میلیارد یورویی چند کیلومتری زده ..ده …!!! خوش به حال مردم احمق که بازیچه دین بازی شماست!!!

    • عصر انتظار
      ۱۳۹۰/۱۱/۰۳

      سلام سبز….
      مردمی احمقند که بدون سند چیزی رو قبول کنن شما داداش جان یه سند فقط یه سند بیار که آقا زاده های امام خامنه ای ما در امور اقتصادی وارد شدن یا به قول شما اختلاس کردن بعد ببینیم مردم احمقند یا…

    • علی
      ۱۳۹۳/۰۴/۳۰

      شما خود فروخته و از خدا بریده که راه روشن حق را نمی توانید تشخیص دهید و برای مطامع دنیا و ارضای شهوات خود حاضرید بر باطل لباس حق بپوسانید و حق را به مسلخ ببرید … شما از ایمان و اسلام و شهادت و ولایت و امامت و … چه میدانید شما حتی از ملیت م وطن هم بویی نبرده اید شما از انسانیت هم بویی نبرده اید … که هم وجدان و هم عقل و عم شریعت و هم انسانیت بر باطل بودن را همیر حسین و خیانت او به ملت و اسلام و انقلاب و شهدا گواهی میدهند … از این دست فرومایگان در طول تاریخ کم بوده و از این به بعد هم خواهندبود همین بی بصیرتان تاریخ که همواره سد راه حق بوده اند ولی به لطف حق در برابر طوفان کوبنده ایمان ذلیل و نابود خواهند بود .

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *